In lectura autorului

Antonio Sandu – Un copil poet in tara poeziei – acum 36 de ani

Descriere: „Un copil poet in țara poeziei” – o emisiune TV realizata cu 36 de ani in urma – cu Antonio Sandu, clasa a IV-a.
realizator: Liviu Tudor Samuilă
prezentator: Sanda Țăranu
o producție TVR 1984
Poezii patriotice – ca asa erau timpurile – dar si poezii dedicate mamei, lui Nicolae Labis, …. iar restul il descoperiti voi.
Pentru cei ce il cunosc pe Antonio Sandu doar de curand – ca profesor de sociologie, etician si filosof – aveti ocazia, in acest clip, sa il ascultati recitand poezie la varsta de 11 ani (banda audio dateaza din 1984, inregistrare de pe caseta audio digitalizata).

Descoperiti si poeziile recente ale lui Antonio Sandu citind volumul „Atlas ezoteric de adorat femeia” la: https://edituralumen.ro/product/atlas…

Sau ascultand acest volum in playlistul: https://www.youtube.com/watch?v=9eYCP…


Antonio Sandu – Atlas ezoteric de adorat femeia. partea I

Descriere: Volumul de poezii „Atlas ezoteric de adorat femeia”, aparut la Editura Lumen in 2009, in lectura autorului, Antonio Sandu, cu comentarii pe margine.. Partea I.


Antonio Sandu – Atlas ezoteric de adorat femeia . partea a II-a

Descriere: Volumul „Atlas ezoteric de adorat femeia” , aparut la Editura Lumen in 2009, in lectura autorului Antonio Sandu. partea a II-a.


Antonio Sandu – Atlas ezoteric de adorat femeia . partea a III-a

Descriere: Volumul „Atlas ezoteric de adorat femeia” , aparut la Editura Lumen in 2009, in lectura autorului Antonio Sandu. partea a III-a.


Antonio Sandu – Atlas ezoteric de adorat femeia . partea a IV-a

Descriere: Volumul „Atlas ezoteric de adorat femeia” , aparut la Editura Lumen in 2009, in lectura autorului Antonio Sandu. partea a IV-a.


Antonio Sandu – Atlas ezoteric de adorat femeia . partea a V-a

Descriere: Volumul „Atlas ezoteric de adorat femeia” , aparut la Editura Lumen in 2009, in lectura autorului Antonio Sandu. partea a V-a.