Cele mai vizionate clipuri

Sustinere doctorat Antonio Sandu (2009)

 

Descriere: Imagini de la sustinerea tezei de doctorat cu titlul Filosofia Orientului si Fizica Moderna o viziune umanista a Universului, doctorand Antonio Sandu.
Coordonaor prof.Univ dr Traian Stanciulescu


Antonio Sandu: Bioetica în criză, sau criza bioeticii? (I)

Descriere: Bioetica in perioadă de pandemie. Despre culpă medicală și malpraxis, limitele culpei medicale și etica deciziilor în situații de criză. O prelegere despre etica si bioetica, oferita de Prof. Dr. Antonio Sandu pe canalul de youtube Editura Lumen https://www.youtube.com/c/EdituraLume…. Nu uitati sa va abonati la canal si sa apasati pe clopotel!

Aceasta prelegere a stat la baza si a dat numele volumului „Bioetica in criza sau criza bioeticii? O filosofie a pandemiei in societatea medicalizata ”, autor Antonio Sandu, volum aparut la Editura Lumen, 2020.

Volumul poate fi achizitionat de pe site-ul editurii Lumen: https://edituralumen.ro/product/bioet…

pentru versiunea hardcover+DVD-uri: https://edituralumen.ro/product/bioet…

Playlistul continand inregistrarile originale care au stat la baza volumului este disponibil la: https://www.youtube.com/playlist?list…

Pentru versiunea in limba engleza: https://www.youtube.com/playlist?list…

Vizitati site-ul Editura Lumen pentru a vedea ultimele noastre aparitii editoriale: https://edituralumen.ro/

Nu uitati sa va abonati la canalul nostru de youtube Editura Lumen pentru a fi la curent cu ultimele videoclipuri adaugate si pentru a ne ajuta sa va oferim cel mai bun material documentar si cel mai adaptat dorintelor Dvs: https://youtube.com/c/EdituraLumen


Antonio Sandu: Platon despre filosoful rege

Descriere: Despre filosofia lui Platon și nașterea democrației în Grecia antică.
O prelegere introductivă în filosofia socială și politică pentru studenți, elevi dar și persoane pasionate de studiul filosofiei.

Vizitați site-ul Editurii Lumen: https://edituralumen.ro/

și abonați-va la canalul nostru: https://www.youtube.com/channel/UC2Cg…