Elemente de sociologie pentru administratia publica

LUMEN – Copyright © 2017

Colecția| DEZVOLTARE SOCIALA

FORMAT| PAPERBACK

PAGINI| 186         

LIMBA| Română

ISBN| 978-973-166-427-9

CUMPARA PRIN: Editura LUMEN

CUMPARA PRIN: eMAG

CUMPARA PRIN: Amazon

CAUTA CARTEA IN BIBLIOTECI|

NUKAT, Union Catalog of Polish Research Libraries

European University Institute

La contemporaine. Bibliothèque, archives, musée des mondes contemporains

UCL

Universitat de València

University of Edinburgh – Main Library

Universidad de Alicante

University of Michigan

University of Pittsburgh

Ohio State University Libraries

University of Chicago Library

Stanford University Libraries


Descriere:

Adresandu-se in principal studentilor, volumul le permite acestora cunoasterea principalelor metode si tehnici de cercetare utilizate in stiintele sociale, precum si modalitatea de constructie a instrumentelor de cercetare sociala cu aplicare particulara spre sfera administratiei publice. (Autorul)

Ediţii anterioare :

Ediția I, apărută la Editura Didactică și Pedagogică-RA sub numele : SANDU, Antonio (2015). Elemente de sociologie și logică. București, România: Editura Didactică și Pedagogică-RA. ISBN: 978-973-30-3777-4


Domenii de interes:
  • sociologie
  • psihologie sociala
  • stiinte politice
  • administratie publica

RECENZIE

VLADUTESCU, ȘTEFAN. (2014). Book review. Antonio SANDU, Elemente de sociologie (2014). Social Sciences and Education Research Review, 2, 73-7. ISSN 2392-9683.


MASS MEDIA SI SOCIAL MEDIA


ANTONIO SANDU: INTRODUCERE IN SOCIOLOGIA ADMINISTRATIEI PUBLICE

Descriere:

Curs online sustinut de Prof. Univ. Dr. Antonio Sandu: Introducere in sociologia administratiei publice – 2020. Parte introductiva.


ANTONIO SANDU: ADMINISTRATIE PUBLICA SI BIROCRATIE

Descriere:

Curs online sustinut de Prof. Univ. Dr. Antonio Sandu: Introducere in sociologia administratiei publice – 2020. Unitatea de invatare # 1 : Instituții sociale, structura socialului și funcțiile sistemelor sociale. Prelegerea nr. 1.4 – Administratie publica si birocratie Pachetul de curs poate fi achizitionat de pe site-ul www.edituralumen.ro sau de pe eMAG incepand cu luna octombrie 2020 – si contine, alaturi de toate inregistrarile aferente intregului curs, volumul “Introducere in sociologia administratiei publice” (suportul de curs) impreuna cu volumele aditionale cursului, ale aceluiasi autor: “Elemente de sociologie si logica” (EDP), “Elemente de sociologie. Sociologie generala. Sociologie juridica. Metodologia cercetarii sociale” (Tritonic), “Fundamente ale stiintelor sociale” (Lumen). Persoanele care doresc sa achizitioneze pachetul de curs complet vor beneficia de doua ore de consultatii online cu autorul cursului si de asemenea de un modul de testare online. Pentru cei interesati – in curand, la Editura Lumen va fi disponibil pachetul extins de eTraining pentru specialisti in administratie publica, care va contine suplimentar cursurile “Comunicare in administratie publica”, “Relatii publice pentru administratia publica”, “Elemente de etica profesionala in administratia publica” si “Introducere in asistenta sociala”.


ANTONIO SANDU: CURS SUPLIMENTAR 2 – POLITICILE PUBLICE BAZATE PE EVIDENTE

Descriere:

Curs online sustinut de Prof. Univ. Dr. Antonio Sandu: Introducere in sociologia administratiei publice – 2020. Curs suplimentar 2 – Politicile publice bazate pe evidente. Contine reeditarea unui fragment publicat initial in cadrul unui curs online disponibil la: https://www.youtube.com/watch?v=6hUD0… Pachetul de curs poate fi achizitionat de pe site-ul www.edituralumen.ro sau de pe eMAG incepand cu luna octombrie 2020 – si contine, alaturi de toate inregistrarile aferente intregului curs, volumul “Introducere in sociologia administratiei publice” (suportul de curs) impreuna cu volumele aditionale cursului, ale aceluiasi autor: “Elemente de sociologie si logica” (EDP), “Elemente de sociologie. Sociologie generala. Sociologie juridica. Metodologia cercetarii sociale” (Tritonic), “Fundamente ale stiintelor sociale” (Lumen). Persoanele care doresc sa achizitioneze pachetul de curs complet vor beneficia de doua ore de consultatii online cu autorul cursului si de asemenea de un modul de testare online. Pentru cei interesati – in curand, la Editura Lumen va fi disponibil pachetul extins de eTraining pentru specialisti in administratie publica, care va contine suplimentar cursurile “Comunicare in administratie publica”, “Relatii publice pentru administratia publica”, “Elemente de etica profesionala in administratia publica” si “Introducere in asistenta sociala”.


ACEASTA CARTE A FOST CITATA IN URMATOARELE LUCRARI